GIFS

Social Media, je kan er tegenwoordig niet meer om heen. Daarom moet je als bedrijf ook mee gaan met de tijd. Hetzelfde geldt voor alle updates die de Social Media kanalen aanbieden. Denk aan de Instagram Stories, dat is het afgelopen jaar flink uitgegroeid tot een groot deel van Instagram. Het is tegenwoordig niet alleen belangrijk om je Instagram feed on point te hebben maar ook je Stories. Maar hoe doe je dat dan als bedrijf? Juist, door GIF’s te gebruiken.

Naast dat je deze GIF’s kan gebruiken kan je ze ook gebruiken in bijvoorbeeld je nieuwsbrief of op je website zetten. Zo wordt alles net een beetje aantrekkelijker.

Niks is te gek als GIF. Het kan van een gemakkelijke “swipe up” tot aan een draaiend product van je bedrijf. Een springend logo tot aan een quote die je collega altijd roept.

De kosten voor 1 gifje zijn 40,- ex btw.
Je kan er ook voor kiezen om een GIF-pakket (5 gepersonaliseerde gifjes) bij mij af te nemen voor 175,- ex btw. Stuur me een berichtje, dan kunnen we brainstormen over welke GIF’s leuk zijn voor jou bedrijf.

Opdrachtgever: The Good Roll

Opdrachtgever: Bureau Sans Sel

Opdrachtgever: De Kerckhaen

Opdrachtgever : Perfect Eyelash

Opdrachtgever : The Good Roll

Opdrachtgever: Spaghetteria

 

Opdrachtgever: Bureau Sans Sel

Opdrachtgever : Versierd

Opdrachtgever : The Good Roll

Zit jij nu ook wiebelend als een gifje op je stoel?