LOGO’S

Iets wat onmisbaar is als je een bedrijf start is natuurlijk een logo. Het is een beeldmerk dat je overal voor gaat gebruiken: op je Socials, in de handtekening van je e-mail en misschien zelfs wel op je bedrijfsauto of op je werkkleding. Kortom, je logo, die moet perfect zijn.

Ik help je daar graag mee verder. Mijn manier van werken gaat als volgt:

  • We spreken (virtueel) af om te brainstormen. Hieruit krijg ik een duidelijk beeld van waar het bedrijf voor staat en wat jij/jullie willen. Dit kan ook door middel van een mail met een moodboard of iets dergelijks.
  • Vervolgens ga ik aan de slag. Ik zal 3 verschillende opzetjes maken van een logo. Alle drie hebben ook nog een tweede optie met een kleine aanpassing erin.
  • Ik zal de gemaakte opzet, samen met een kleurenpallet naar je doorsturen in een document.
  • Wanneer je dit bestand ontvangen hebt, is het tijd om je mening te geven. Hierbij kan je in een oogopslag al verliefd zijn op één van de gemaakte logo’s, of er moeten hier en daar wat aanpassingen gedaan worden. Ik zal net zo lang door blijven ontwerpen totdat jij gelukkig bent met je logo!
  • Wanneer het logo definitief gekozen is zou ik deze opmaken in verschillende bestanden (jpg,png,eps) en een compact brandingbook maken dat bij je logo past zodat je vanuit hier verder kan met het doortrekken van je stijl in verschillende uitingen.

Omdat het maatwerk is, en er na het maken van een logo/huisstijl nog zo veel meer design mogelijkheden zijn (denk aan visitekaartjes, flyers, templates voor op je Social Media) werk ik met een uurtarief.

Klinkt dit als een goed plan? Stuur me dan meteen een mailtje, dan gaan we aan de slag!