LOGO’S

Iets wat onmisbaar is als je een bedrijf start is natuurlijk een logo. Dit is een beeldmerk dat je overal voor gaat gebruiken: op je Socials, in de handtekening van je E-mail en misschien zelf wel op je bedrijfsauto of op je werkkleding. Kortom, die moet perfect zijn.

En ik help je daar graag mee verder. Mijn manier van werken gaat als volgt:

  •  We spreken (virtueel) af om te brainstormen. Hieruit krijg ik ook een duidelijk beeld van waar t bedrijf voor staat en wat jij/jullie willen. Dit kan ook door middel van een mail met een moodboard of iets dergelijk.
  • Vervolgens ga ik aan de slag. Ik zal 3 verschillende opzetjes maken van een logo. Alle drie hebben ook nog een twee optie met een kleine aanpassing er in.
  • Ik zal de gemaakte opzet, samen met een kleurenpallet naar jullie doorsturen in een document.
  • Wanneer je dit bestand ontvangen hebt, is het tijd om je mening te geven. Hierbij kan je in een oog opslag al verliefd zijn of op 1 van de gemaakte logo’s, of er moeten hier en daar wat aanpassingen gedaan worden. Ik zal net zo lang door blijven ontwerpen tot dat jij gelukkig bent met je logo!
  • Wanneer het logo definitief gekozen is zou ik deze opmaken in verschillende bestanden (jpg,png,eps) en een compact brandingbook  maken dat bij je logo past zodat je vanuit hier verder kan met het doortrekken van je stijl in verschillende uitingen.

Omdat het maatwerk is, en er na het maken van een logo/huisstijl nog zo veel meer design mogelijkheden zijn (denk aan visitekaartjes, flyers, templates voor op je Social Media) werk ik met een uurtarief.

Klinkt dit als een goed plan? Stuur me dan meteen een mailtje, dan gaan we aan de slag!