PERFECT EYELASH

Voor een complete rebranding van het bedrijf was Perfect Eyelash op zoek naar een grafisch vormgever. De vormgever van het bedrijf kon namelijk wel wat extra handjes gebruiken bij het veranderen van de volledige huisstijl. Het project ging niet alleen over een ander logo of andere kleuren, nee, alles moest anders. Omdat Perfect Eyelash verschillende opleidingen aanbiedt, veel verschillende producten aanbiedt aan zowel bedrijven als particulieren én daarbij door heel Nederland verschillende salons heeft, moesten alle designs worden aangepast. 

DRUKWERK

Toen ik daar aankwam had de vormgever van Perfect Eyelash een brandbook voor me gemaakt van de nieuwe huisstijl, zodat ik rekening kon houden met de richtlijnen van het merk. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met verschillende producten. Zo heb ik nieuwe verzenddozen, tassen, retourkaarten, notitieblokken, en noem zo maar op, gemaakt.

Op een gegeven moment hadden we een klein obstakel. De illustraties die in de huidige trainingsboeken stonden, waren verouderd en pasten niet meer in de nieuwe stijl. Daarom heb ik alle illustraties van het theorieboek opnieuw geschetst zodat ook dit weer helemaal past binnen de nieuwe huisstijl. 

ILLUSTRATIES

Deze illustraties vielen zo erg in de smaak dat mij gevraagd werd of ik misschien ook illustraties kon maken van de producten. Deze zouden vervolgens afgedrukt worden als stickers, zodat mensen die in hun nieuwe agenda’s konden plakken. Nadat deze producten geïllustreerd waren, heb ik ze omgezet in GIFS en laten bewegen. Op deze manier konden ze niet alleen offline gebruikt worden maar ook online, op bijvoorbeeld Instagram. Ik vind dit een super leuk voorbeeld van wat je uiteindelijk allemaal met je illustraties kan doen.

SHOOT STYLING

Omdat er meer dan honderd producten in een nieuw jasje waren gestoken, moesten deze natuurlijk ook opnieuw gefotografeerd worden. Deze foto’s waren niet alleen voor content op de sociale media kanalen, maar ook ter verduidelijking in de trainingsboeken, op de website, of te gebruiken als banners op beurzen. Omdat ik wekenlang met dit bedrijf heb meegewerkt achter de schermen, wist ik ook precies wat er nodig was aan styling voor de fotografie. Om deze reden help ik ze tot op de dag van vandaag nog met de styling voor hun content.

“Onwijs leuke en vrolijke meid, werkt razendsnel en maakt prachtige designs! Haar creatieve blik maakt alles altijd nét iets mooier dan dat je zelf had kunnen bedenken. Heel fijn werken dus met Jessica!”
Anouk Molenaar
Perfect Eyelash

Benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?