TEMPLATES

Wanneer het aankomt op Social Media weten veel mensen niet wat ze moeten plaatsen. Of wanneer ze iets plaatsen, dat er geen regelmaat in zit. Oftewel: Het is een zooitje online. Daarom kijk ik graag met jou hoe we dit kunnen oppakken/verbeteren.

Ik maak gepersonaliseerde templates voor die, zodat je altijd weet dat je feed er strak uit ziet. De hoeveelheid templates? Dat ligt helemaal aan jou. Ik overleg van te voren hoe jij de templates wil ontvangen, bijvoorbeeld in een indd, psd of gewoon een png of jpg bestand. Wat voor jou het makkelijkste werkt.

Wil je je Socials nou helemaal uit handen geven? Dan kan ik je daar ook bij helpen. Neem een kijkje op de Social Media Manager pagina.

 

GrowTribute

Nadat ik de branding van GrowTribute had gemaakt vroegen zij mij advies over hoe zij hun Socials moesten inrichten/vormgeven. Ze hadden duidelijke lijnen: We willen een template voor een foto, voor een foto met quote (voor interviews/podcasts) , voor een quote en voor een carousel post op Instagram. Met deze eisen ben ik aan de slag gegaan en zijn er 4 losse templates gekomen.

Hoe ziet zo’n template er dan uit? Nou dit kan je er van verwachten. Uiteraard geef ik je vervolgens ook tips over lettergrootte en kleuren van je lettertypes etc.

Attingo Data Recovery

Een data recovery bedrijf wordt vaak als saai en stoffig gezien, waarom zou je zo’n bedrijf willen volgen op Social Media? Daarom heb ik voor Attingo Data Recovery er voor gezorgd dat je ze wil volgen. Deze pagina staat vol met tips en tricks hoe je data verlies kunt voorkomen, of wat je moet doen als dit te laat is. 

Ik heb twee templates gemaakt voor dit bedrijf: Een foto template, met een witkader. En een lichtblauwe (de kleur van hun huisstijl) quote template. Deze word gebruikt om reviews in te zetten.

 

Voordat ik de templates uit handen heb gegeven, heb ik daarvoor eerst een paar weken lang zelf de Socials bij gehouden, zodat er een duidelijk beeld kwam voor de mensen die mijn werk over zouden nemen.

 

MetEsmee

Esmee is een voedingsdeskundige die graag haar kennis over eten met mensen deelt. Ik heb al twee E-books voor haar mogen ontwerpen met heerlijke recepten er in. Die geïllustreerde ingrediënten bij de recepten, wilde zij graag terug laten komen op haar sociale media, maar ze wist niet zo goed hoe. Daarom heb ik van alle ingrediënten een patroon gemaakt en in 7 verschillende kleuren gezet, voor het posts maar ook voor de Instastories. Op deze manier is er een link vanuit haar Socials naar haar E-book.

Heb jij interesse in templates voor je bedrijf?