GIFS

Social Media, je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Daarom moet je als bedrijf ook meegaan met de tijd. Hetzelfde geldt voor alle updates die Social Media kanalen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de Instagram Stories, deze zijn het afgelopen jaar uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van Instagram. Het is tegenwoordig niet alleen meer belangrijk om je Instagram feed on point te hebben, ook je Stories moeten kloppen. Maar hoe doe je dat dan als bedrijf? Juist, door GIF’s te gebruiken.

Naast dat je GIF’s kunt gebruiken op Instagram, kun je ze ook gebruiken in bijvoorbeeld je nieuwsbrief of op je website. Zo wordt alles net een beetje aantrekkelijker.

Niks is te gek met GIF. Alles kan, van een gemakkelijke “new post” tot aan een draaiend product van je bedrijf. Van een springend logo tot aan een quote die je collega altijd roept.

De kosten voor 1 gifje zijn 45,- ex btw. Je kan er ook voor kiezen om een GIF-pakket (5 gepersonaliseerde gifjes) bij mij af te nemen voor 200,- ex btw. Stuur me een berichtje, dan kunnen we brainstormen over welke GIF’s leuk zijn voor jouw bedrijf.

Opdrachtgever: The Good Roll

Opdrachtgever: Forever Young 

Opdrachtgever: Ter Marsch & Co

Opdrachtgever: OUR HOUSE

Opdrachtgever : Perfect Eyelash

Opdrachtgever : The Good Roll

Opdrachtgever: Spaghetteria

Opdrachtgever: Bureau Sans Sel

Opdrachtgever: Bureau Sans Sel

Opdrachtgever : Versierd

Opdrachtgever : The Good Roll

Opdrachtgever: Silent Disco NOX

Zit jij nu ook wiebelend als een gifje op je stoel?