HEY YOU.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site, en dat je wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Jessica Doornbos en ik ben wonende in Zwolle.

In de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd aan het Academie Artemis in Amsterdam. Hier heb ik de opleiding allround styling gedaan. En allround betekend dan ook echt allround: fashion, interior, food & media.

Vroeger dacht ik namelijk dat ik ooit een eigen kledinglijn of meubellijn zou krijgen. Omdat ik niet kon kiezen tussen fashion of interieur koos ik voor een opleiding die beide elementen had. Na verloop van tijd kwam ik erachter dat ik veel meer had met ‘de media’. Campagnes bedenken voor merken, beeldmateriaal schieten voor bedrijven, Social Media strategieën bedenken. Ik vond alles leuk!

Daarom ben ik in 2017 mijn eigen onderneming gestart. Ik begon met een paar flyers maken voor bedrijven en na mijn studie was het een droom die werkelijkheid werd. Ik mocht mijzelf een freelancer noemen, wanneer mensen naar mijn baan vroegen. Een allround creative, dat is de beste manier om mijn baan/functie te omschrijven. Ik hou me namelijk nooit bezig met één ding, maar eerder met het totale plaatje. Wanneer iemand mij vraagt om een brochure te maken, bruisen er al allemaal ideeën op voor hun Socials of voor ander drukwerk. Mijn creatieve brein slaapt in ieder geval nooit. 

Mocht je vragen hebben over mijn werkwijze, over bepaalde projecten, of misschien of ik de juiste persoon ben voor jouw opdracht? Vul dan het contactformulier in (via de knop hieronder) en dan reageer ik gebruikelijk binnen 2 dagen.